Google+ Followers

22 Aug 2011

Get down,get down and move it all around!


Mula-mula awal tahun 2011, Ben Ali lari dari Tunisia, lepas tu Ali Abdullah Saleh pun rancak berkonflik dengan Yemen.SettleYemen, rakyat Mesir pun bangkit gulingkan Mubarak sampai terlantar atas katil orang tua tu. Tanggal 22 Ogos 2011,dunia menjadi saksi warga Tripoli bersatu menggulingkan seorang lagi pemerintah kuku besi, kawan baik Ben Ali, anak Pak Saleh dan si Mubarak,the ever gay-like dressed, Muammar Gaddafi. 4 dekad pegang kuasa akhirnya,ditamatkan tanpa rela.


4 dah jatuh,yang gambar bawah ni bila lagi lah nak turun takhta?



Yang si tembam rambut putih yang seorang lagi, pun tak lama lagi akan dapat mimpi seram terbaik!


Mongolia is still not done with YOU, France coming up!


SMILE OLD CHAPS!


No comments:

Post a Comment